Äggjakt

Nu är det tävling igen! Du kan vinna ett ägg fyllt av godsaker från Dermalogica 😍 (värde 450 kr.) i smarta resestorlekar – om Du gissar rätt (eller närmast) på mängden ägg i hjärtat. Skriv Ditt svar här på bloggen alt. skicka sms till mig på 0727-124585.

Tävlingen avslutas på måndag 18/4 21.00.

Lycka till och Glad Påsk 🥚

Äggjakt – hur många ägg finns i hjärtat?
Vinn produkter från Dermalogica

Skillnad på hudfärg

Är det skillnad på en ljus hud och en mörk hud då det kommer till behandling? Absolut! En mörk hud är känslig medans en ljus hud är väldigt känslig – på ett annat sätt.

Allas hud är olika, oavsett hudfärg. Men en ljus hud kan oftast delas in i olika grupper. Men bör behandlas olika (efter individ). En mörk hud kan däremot vara helt annorlunda från en annan mörk hud med samma anomali. Och är då svårare att dela in i olika typiska grupper.

Jag är expert på mörk hud och ser gärna att fler människor med mörk hud går på behandling. Jag förstår varför en mörk person väljer att inte gå på ansiktsbehandling då vår hud är väldigt speciell. Personligen skulle jag inte gå till någon som jag inte visste, var van vid mörk hud. (Tyvärr är det så att jag har flest kunder med ljus hud.)

Fler och fler personer med en mörkare hud börjar komma till mig. Det gör mig glad! För vi skall alla kunna gå på ansiktsbehandling utan att få vår hud förstörd.

Mäns och kvinnors hud

Här är det också stor skillnad då en mans hud är betydligt grövre än vad en kvinnas är. Och kräver därmed en annan typ av vård. Fler och fler män går på ansiktsbehandling nu och det är bra, tycker jag. Män har ju liksom också en hud… Och den bör tas om hand.

Trevlig tisdag!

PS. Glöm inte att kolla efter hudförändringar! Ds.

Gratis!

GRATIS ögonbehandling! 👁️👁️

Prova den nya ögonprodukten från Dermalogica och få en gratis ögonbehandling: Behandlar trötta, torra och hängiga ögon. Piggar upp, reducerar påsar samt mörka ringar runt ögonen. Stärker upp den tunna och känsliga huden.

Rengöring, massage med Dermalogicas cooling eye wand, ögonmask samt pro power eye peel och awaken peptide eye gel.

(Värde: 545 kr.)

Erbjudandet gäller t.o.m. sista februari.
Välkommen 💆🏾‍♀️

A touch of India

Min nya behandlingsserie som jag har tagit fram under många år. Jag kallar den; A touch of India

Dessa behandlingar fokuserar på både yttre och inre organ. Och ger total avslappning. Tanken är att man istället för att meditera skall kunna ta dessa behandlingar och få liknande effekt som av meditation; en djup avslappning.

Under de här behandlingarna använder jag mig utav olika oljeblandningar, som bl.a. utgår från Ayurvedisk filosofi.

Personligen så har jag levt utefter Ayurvedisk filosofi i stort sett hela livet. Och har upplevt de positiva effekterna det har gett mitt liv. Nu är jag både stolt och glad att kunna presentera egna behandlingar och oljor för Dig.

Behandlingarnas och oljornas effekt:

° avslappning

° mjukar upp leder och muskler

° stärker skelettet

° gör Dig mer fokuserad

° ger energi

° lugnar

° lindrar smärta

° bra mot torr hud

° bra mot förstoppning

Nyhet!

Awaken Peptide eye gel

Svullnad, mörka ringar, torrhet är några av de saker vi vill bli av med vid ögonområdet.

Dermalogicas nya ögonprodukt hjälper Dig med detta!

Awaken peptide eye gel piggar upp och slätar ut. Samtidigt som den tillför den tunna huden runt ögonen, fukt och näring

Varför bör man använda ögonprodukter?

Huden kring ögonen är mycket tunnare än den andra huden i ansiktet. Och är därmed känsligare. Mjukgörande som läggs i ansiktet är ofta för mäktig för det tunna området och bör endast läggas till kindbenet och under ögonbrynet.

Milier (vita små hårda kulor) kan bl.a. komma av för fet kräm som lagts på den tunna huden under och runt ögat.

Eksem kan uppstå av torr hud (torreksem). Salt kan orsaka att huden kring ögat blir torrt. Ofta rinner det “tårar” från ögonvrån och ner på den torra huden. Tårarna innehåller bl.a. salt. Att bädda med en ögonkräm gör att påfrestningen från saltet inte blir lika märkbart.

Mörka ringar runt ögonen kan beror på gener men också att huden är så tunn att blodkärlen lyser igenom. Att stärka huden kan göra att blodkärlen inte syns lika mycket och att mörka ringar reduceras.

Ögonprodukter skall alltid baddas/klappas in lite lätt. Och inte läggas för nära ögat. För mycket påfrestning gör den känsliga huden runt ögonen än mer känslig.

Nyhet!

Auktion till förmån för Uppsala Stadsmission

Varje år har jag en auktion till förmån för Uppsala Stadsmission.

I år har jag valt att skänka pengar från en av mina duobehandlingar istället då intresset varit dåligt.

Ni som var hos mig gav lite extra vilket såklart uppskattas varmt 🙏🏾

I år skänker vi tillsammans 1.750 kr.

Tack för hjälpen!

Gott Nytt År 🎉

Julkit

Nu kan Du köpa julkiten från Dermalogica hos mig!

Dermalogicas julkit

Effektiv rengöring och exfoliering är nyckeln till frisk, sund hud. Denna trio med Dermalogicas bästsäljare rengör, exfolierar och jämnar ut huden. Resultatet är hälsosam hud med lyster.

Kitet innehåller:

PreCleanse 150 ml

Daily Microfoliant 74 g

Special Cleansing Gel, 250 ml.

Denna lugnande och närande duo återställer din hud i två steg. Dermalogicas bästsäljande mask ger näring och medan den extra kraftiga ansiktskrämen skyddar och stärker huden.

Kitet innehåller:


MultiVitamin Power Recovery Masque, 75 ml


Super Rich Repair, 50 ml

Med Dermalogicas återfuktande trio får du hälsosam hud i tre steg. En återfuktande och exfolierande mask, en fuktgivande och uppfriskande ansiktsspray och en ansiktskräm som bevarar hudens fuktbalans och mikroflora.

Kitet innehåller:


Hydro Masque Exfoliant, 50 ml


Skin Smoothing Cream, 50 ml


Multi-Active Toner, 50ml

Köp hos mig på salongen eller beställ i shoppen alt. beställ direkt från mig via mail, sms eller telefon.

Alla som köper julkort får en julklapp 🎁🤶🏾

Fars dag

Fars dag 14:e november

Skäm bort pappa! Köp ett presentkort på en skön behandling. Låt pappa få drömma sig bort och lämna verkligheten för en stund. Det kommer göra Er alla gott ☺️

Ett presentkort på en massage eller ansiktsbehandling. Eller varför inte en skön spa-pedikyr.

Vill Du njuta ihop med pappa? Köp ett presentkort på en duobehandling och ta en paus från verkligheten tillsammans.

Vid köp av presentkort på 1000 kr. så får Du en gåva till Dig själv. En proskin30 (ansiktsbehandling 30 minuter, värde 450 kr.)!

Du kan beställa Ditt presentkort på nätet och få det hemskickat. Alt. komma förbi salongen och hämta upp det.

Erbjudande november

Janssen Cosmetics

Den nya säsongensbehandlingen, Marine Collagen Contouring Treatment från Janssen Cosmetics, är helt fantastisk! Nu kan Du boka den hos mig.

Kollagen är en av hudens huvudkomponenter. Och ger huden elasticitet samt spänst. Marine kollagen har samma trippelspiralstruktur som huden och har hög vätskearbsorption. Den ger huden en fukt som fyller ut fina linjer samt rynkor på ett naturligt och hälsosamt sätt.

Passar perfekt på för tidigt åldrad hud, slapp hud, trött och glåmig hud samt tunn och skadad hud.

I november har jag erbjudande på denna fantastiska nyhet. Vecka 45 och 46 får Du 10% rabatt. Boka redan idag för att prova den nya säsongsbehandlingen!

Välkommen!

Tävling!

PreCleanse, neck fit contour serum, melting moisture masque

Vinn en av favoriterna i kitteln.

Vilken är Din favorit?

Var med och tävla. Tävlingen avslutas i morgon f.m..

Skicka Ditt roligaste Halloween-minne till mig och få chans till en av produkterna.

Produkten skickas hem till Dig.

Skriv här på bloggen eller direkt till mig via sms, mail eller Instagram.

Lycka till 🎃

Vi har ju inte firat Halloween så länge här i Sverige. Men nu firas det lite här och där. Särskilt i barnfamiljer. Personligen har jag ingen direkt relation till Halloween. Men jag minns då jag var i 20 årsåldern och Halloween började infinna sig här. Det landar runt min födelsedag så jag var nästan alltid ute för att fira den. Och jag minns så väl hur rädd jag blev för alla skelett och häxor m.m., som gick förbi oss och skrämdes på gatorna. Haha! Jag höll hårt om mina vänner. Och varje år undrade jag varför? Varför är det häxor, skelett och vampyrer ute? Mina vänner fick alltid påminna mig om att det nu för tiden firas Halloween i Sverige… Herregud att jag inte kunde komma ihåg det från år till år. Men affärerna gjorde ingen större grej av det då så det var svårare att komma ihåg. Och mina vänner firade inte heller. Minnena av rädslan för alla utklädda människor finns kvar… 😅

Tävlingen avslutad!

Grattis Anna Nor 🎉

“Jag var på väg hem från krogen. Tidigt på morgonen. När min pojkvän körde mig hem (han hade inte varit med på festen), så såg vi något i diket. Där låg en person. Vi stannade bilen och klev ut för att hjälpa till. Det var en man som låg med huvudet neråt. Vi fick panik och började ropa på mannen. Han vaknade till och berättade att han ramlat i diket och somnat. Han var oskadd. Det visade sig vara en full Asterix som vi körde hem!”

Acceptera kakor