Nyhet från Dermalogica

BioLumin-C Eye Serum

Som vanligt så provar jag de nya produkterna ett tag innan jag tar in de på salongen. Jag vill ju bara att Ni använder de bästa produkterna! Det här serumet är underbart! Helt klart en favorit hos mig ?

Stabilt C-vitaminkomplex som effektivt jämnar ut pigmentering, förbättrar spänst och bygger upp fukthalt. Samtidigt motverkas de synliga, förtidiga ålderstecken som orsakas av omgivande miljöfaktorer och daglig mimik. Biolumin-C Eye Serum vårdar och behandlar ögonområdet under dygnets alla timmar.

Applicera en liten mängd längs med det undre kindbenet och klappa försiktigt in produkten. Undvik att få produkten i ögonen. Använd morgon och kväll ensam eller under Din favoritögoncreme efter behov.

Din hud kommer att älska den!

Trevlig helg ??

HF

Högfrekvensbehandling är en effektiv behandling mot känslig hud, torr hud, grov hud, rynkor, acne, för tidigt åldrad hud m.m.. (De flesta hudtillstånd.)

Jag använder HF med verksamma produkter från Dermalogica. HF gör att produkterna går djupare ned i huden och på det viset ger mer effekt. Ozonet som bildas av högfrekvensbehandlingen medför optimal desinficering och förhindrar uppkomst av inflammationer.

Behandlingen ger mer än vad en traditionell ansiktsbehandling ger.

Bokas som: IonActive™System

Välkommen med Din bokning!

40 min 625 kr

För vem?

Microneedling har funnits i Sverige ett tag. Men på senaste åren så har det blivit väldigt populärt. Resultaten är fantastiska och kunskapen kring behandlingen är mer omfattande än för bara några år sedan. Både bland kunder och utförare.

För vem passar behandlingen? Den passar för i stort sätt alla:

För tidigt åldrad hud, torr hud, känslig hud, acne, rosacea, kirurgiska ärr, pigmenteringar, åldersfläckar, håravfall m.m..

Microneedling jobbar på fler sätt. Effekt från både produkter, som tränger ned i microkanaler i huden samt läkningsprocessen av de små, kontrollerade skador som uppkommer då nålarna penetrerar huden. Läkningsprocessen fortgår upp till 16 veckor efter behandlingen! Detta gör att behandlingen är optimal för att nå de mål du har!

En kur om 4-6 gånger är alltid att rekommendera för bästa effekt.

Du har alltid stöd av mig. Tveka inte att höra av dig – vad det än gäller!

Microneedling

Dyrt?

Många undrar varför de skall köpa produkter hos mig när de kan handla på nätet. Billigare. Hos mig är det inte dyrt snarare tvärtom. För i mina priser på produkterna ingår:

Expert hjälp, dygnet runt jour, demonstration samt behandlingar med valda produkter (om så önskas). Jag skulle inte sälja på något som Du inte behöver. Utan skräddarsyr hemvårdsprodukterna efter Din huds behov och Dina mål.

Det ingår INTE när Du väljer att handla på nätet eller i någon butik (utom salongsbutiker som har samma priser som jag). Dermalogica har många avancerade produkter som kräver att man använder de rätt. Gör man inte rätt med produkterna, så riskerar man att skada huden istället för att nå optimal hudhälsa.

Därför känns det såklart inte kul för mig när kunder frågar ut mig om produkter och sedan går och handlar någon annanstans. Den tid som jag lägger ned på att berätta och demonstrera produkter, är inte gratis för mig. Därför är jag hård och rättvis när jag säger att jag inte kan berätta om produkter, som inte är köpta på Knivsta Hudvård.

Ni som väljer att handla ALLA Era produkter hos mig, får rabatt på behandlingar – som tack för att Ni hjälper mig att finnas kvar!

Acceptera kakor