Face Mapping

“Face Mapping är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Metoden är utvecklad av The International Dermal Institute och är helt unik för Dermalogica.”

Med Face Mapping kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför Din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur Du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt.

Istället för att utföra en generell och enbart visuell hudanalys, delar hudterapeuten vid Face Mapping in ansikte och hals i olika zoner som sedan undersöks genom att hudterapeuten systematiskt tittar och känner på huden. Avslutningsvis dokumenterar hudterapeuten de eventuella problem denna har stött på samt ger lösningar på hur du kan förbättra din hudhälsa. Du får med Dig prover på rekommenderade produkter och övriga tips.
Face Mapping fungerar helt enkelt som en guide till bättre hudhälsa!

Face Mapping utförs av välutbildade hudterapeuter hos de hudvårdscenter, spa-anläggningar och salonger som är återförsäljare av Dermalogicas produkter.

Jag finns med Dig hela vägen på Din resa mot en hälsosammare hud. Tänk mig som Din PT för huden. Ring, sms:a eller maila så fort Du har frågor. En gång kund hos mig – så är jag Din 24/7!

Face Mapping

Nya Neck Fit Contour Serum

För hals och dekolletage.

Många glömmer bort att ge lite extra kärlek till sin hals och sitt dekolletage.

Nu har Dermalogica tagit fram en produkt för dessa områden! En utslätande, stärkande och återuppbyggande produkt. Solskador är vanligt på dekolletage och gör att huden där blir röd, förtjockad och pigmenterad. Det är ett utsatt ställe på kroppen. Som kvinna har man ofta urringningar på sommaren och då blir det ju väldigt lätt för solen att bränna oss. Men det är ok om vi bara skyddar huden ordentligt. Gamla solskador dämpas med Neck Fit Contour Serum. Och huden blir hälsosammare samt ser amazing ut. Och vem vill inte kunna visa upp ett snyggt dekolletage i ett snyggt plagg.

Vrid toppen på produkten, tryck försiktigt ut produkt, stäng toppen genom att vrida åt andra hållet. Rolla ut över hals och dekolletage. Färdigt! Enkelt, snabbt och framförallt effektivt.

Jag kan med handen på hjärtat säga att det är en underbar produkt. Den ger omedelbart synliga resultat.

Den här fina produkten finns även i professionell produkt. I form av en mask. Den lägger jag i ALLA ansiktsbehandlingar. Masken har en peelande effekt och Din hemvårds produkt jobbar ännu bättre efter denna behandling!

895 kr
Just nu får Du 200 kr rabatt. (Så länge lagret räcker.)

Så boka Din produkt redan idag!

Neck Fit Contour Serum Dermalogica

Nyckelingredienser:

• Flex Lift Contour Technology: ger omedelbart synlig effekt medutslätande, strukturförbättrande och skyddande resultat på den utsatta halsen och dekolletaget.
• Extrakt från Rågkorn och Rambutan (Nephelium Lappaceum) tillsammans med Palmitoyl Tripeptide-42: ger en kraftfull, retinolliknande effekt på struktur, spänst och fina linjer.
• Polysaccaridkomplex från Uppståndelseväxt: stärker och återställer hudens naturliga skyddsbarriär av lipider och fukt.
• Griffonia (Griffonia Simplicifolia): ger antioxidativt skydd mot fria radikaler.

Acceptera kakor