Mindfulness massage

Yoga

I dessa tider är psykisk ohälsa ett stort hot mot samhället (oss).

Då är det viktigt att kunna fly verkligheten om än för en liten stund.

Jag är uppväxt med yoga. Det har funnits i mitt liv sedan den dag jag föddes. Och jag använder yogan – ofta – i mina behandlingar. Massage eller ansiktsbehandlingar. Yoga är inte något man behöver göra i flera timmar för att det skall vara nyttigt. Låter det konstigt? Boka en mindfulness massage så får Du uppleva det jag skriver om. Det är alltid lättast för den moderna människan att förstå och lita på något om man själv upplevt det.

Den här behandlingen kommer att gälla från september. Då hösten börjar. Många säger att hösten redan är här men jag vill påstå att augusti är en sommarmånad.

Om Du läser detta så har Du chansen att boka en mindfulness massage redan nu.

I behandlingen så masseras ansikte, händer samt fötter. Vi går igenom hela kroppen själsligt. Alla chakran är med i massagen. (Precis som i min spa- och aromamassage.)

Vill Du så lägger jag till ädelstenar för mer andlig upplevelse.

Boka via sms, mail eller mobil.

Välkommen 🙏🏾

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Acceptera kakor