Nyhet från Dermalogica

BioLumin-C Eye Serum

Som vanligt så provar jag de nya produkterna ett tag innan jag tar in de på salongen. Jag vill ju bara att Ni använder de bästa produkterna! Det här serumet är underbart! Helt klart en favorit hos mig ?

Stabilt C-vitaminkomplex som effektivt jämnar ut pigmentering, förbättrar spänst och bygger upp fukthalt. Samtidigt motverkas de synliga, förtidiga ålderstecken som orsakas av omgivande miljöfaktorer och daglig mimik. Biolumin-C Eye Serum vårdar och behandlar ögonområdet under dygnets alla timmar.

Applicera en liten mängd längs med det undre kindbenet och klappa försiktigt in produkten. Undvik att få produkten i ögonen. Använd morgon och kväll ensam eller under Din favoritögoncreme efter behov.

Din hud kommer att älska den!

Trevlig helg ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.