Detox

Efter jul, innan sommar och efter sommaren kan det vara skönt att göra en detox. Jag brukar göra en detox för ansikte, kropp och insida
För insidan ca 2 gånger per år.

Grapefrukt rensar ut både utsidan och insidan

Under sommaren äter jag mycket glass och dricker gärna islatte med caramel. Vilket inte alls är nyttigt för kroppen eller huden. Och det känns efter sommaren… Men under sommaren så vill jag bara njuta och tänker att jag tar tag i det till hösten. “Det som händer under sommaren finns inte riktigt” brukar jag tänka ☺️

Någon gång måste man få njuta och släppa allt.

Även om man inte äter mer onyttigt under sommaren så kan det vara skönt att göra en detox för huden. Så, som vanligt kommer jag nu att ha 10% rabatt på den underbara detoxbehandlingen under HELA september månad!

Om behandlingen:

Detoxbehandling

En utrensande behandling utförs med produkter från Janssen Cosmetics. Passar utmärkt när Du känner Dig grå och sliten. Rensa ut gifter, trötthet och ge nytt liv till Din hud. Lämnar huden ren och med en fin lyster.
Rengöring, djuprengöring, ånga, massage, bubblemask samt avslutande produkt. Du får med Dig en ampull med detox-effekt

Välkommen att Boka

Bubblemask

1 kommentar till ”Detox”

För kropp och själ – Look Sharp!

[…] JSkinuppsala detoxbehandling Boka Detoxbehandling […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor