Varför?

Varför skriver jag aldrig om vilka ingredienser Du skall se upp för i hudvårdsprodukter?

Jo, för att jag har en salong och där säljer jag endast produkter som jag står för. Jag behöver inte berätta vad Du INTE skall köpa utan vad Du BÖR köpa för att uppnå optimal hudhälsa. Enkelt!

Att läsa och leta efter ingredienser som man tror inte skall vara bra. är onödigt enligt mig. För det är så mycket mer man bör veta än just en eller två ingredienser. Vad är det? Varför är det dåligt? Varför finns dåliga ingredienser i hudvård överhuvudtaget? Ofta är ingredienserna inte ens farliga då de är i så liten mängd samt i en annan form än vad som sägs vara farligt. Kemi! Och man bör kunna hudens anatomi för att veta hur huden reagerar på ingredienserna. Anatomi!

För att förstå sig på ingrediensteknologi så lär man kunna en del om kemi. Och för att förstå hur huden reagerar så lär man kunna hudens anatomi. Som hudterapeut är man utbildad inom detta och därför kan Du som kund känna Dig trygg att komma till oss och fråga. Istället för att på egen hand försöka hitta nyttiga, ofarliga hudvårdsprodukter.

Många pratar med mig om ingredienser de hört talas om på socialamedier. Och frågar mig om jag hört talas om dessa ingredienser. Ja, oftast har jag ju det. Men är det något jag går in på? Nej, oftast inte. Jag orkar inte höra om youtube-klipp! Jag är hudterapeut så ja, jag vet en del om ingredienser samt om huden…

Välkommen in och ta reda på mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor