Nytt Instagram?

Nya tider och saker som händer i världen och privat. Flytt. Känna sig hemma. Och trygg.

Jag funderade på att starta ett nytt Instagramkonto. Men att börja om helt är inte lätt. Och jag vill ju inte förlora några av Er – bara för att jag byter konto.

Så jag har övervägt länge och väl, och kommit fram till att jag helt enkelt bara skall byta namn på kontot. Så nu kommer Du som följer mig att följa JSkinclinicuppsala istället för Knivsta Hudvård. Dags att släppa taget om gammalt och gå vidare.

Såklart känns det lite sorgligt då jag har haft det namnet i så många år. Och det har blivit en del av min identitet. Fast ibland så får man lämna det trygga och gå vidare. Förhoppningsvis så blir det bara bättre.

Jag kommer också ha ett nytt upplägg på mitt Instagramkonto. Samt här på hemsidan och bloggen.

Det var länge sedan jag körde tävlingar. Det kommer jag börja med igen. Både här och på Instagram.

Jag lägger ut ett schema på vad inläggen kommer att innehålla. Så kan Du lättare veta när ett inlägg Du är intresserad av kommer. Så håll ögonen öppna.

En riktlinje kommer på Instagram. Alltså de inläggen på Instagram kommer att visa vad som läggs ut – mer detaljerat här på bloggen.

Det kommer bli kul att köra igång detta nya spännande upplägg och jag hoppas att Du kommer att uppskatta det 😊

Trevlig helg ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor