Behandlingar för två eller fler.

Duobehandlingarna har blivit väldigt populära. Vilket jag är jätteglad över. Att mysa med någon man tycker om, skämma bort varandra och bara ha det bra. Det är bland det bästa som finns. De senaste åren har varit påfrestande för oss alla. Och många av oss behöver få lyxa till vardagen.

Duobehandlingen är en behandling för Dig och en vän. Det ingår varsin ansiktsbehandling á 45 min., handmassage, tilltugg och bubbel (alkoholfritt).

Är Ni fler än två så bokar Ni AW – en behandling för tre eller fyra. Där ingår varsin ansiktsbehandling á 25 min., tilltugg och bubbel (alkoholfritt) samt en goodiebag till den som bokar.

Möhippa, babyshower, födelsedag m.m.. Det går även att hyra salongen för 1,5 h. För upp till fem personer. Då bestämmer Ni tema. Det kan vara makeup, hudvårdsrutiner, eller Ni vill lära Er mer om hudvårdsprodukter. Ja, Ni bestämmer tema helt enkelt. Jag demonstrerar och berättar, svarar på frågor och hjälper Er om Ni vill prova produkterna.

Tveka inte att höra av Dig med ev. frågor eller önskemål.

Välkommen 💆🏾‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor