Tävling!

PreCleanse, neck fit contour serum, melting moisture masque

Vinn en av favoriterna i kitteln.

Vilken är Din favorit?

Var med och tävla. Tävlingen avslutas i morgon f.m..

Skicka Ditt roligaste Halloween-minne till mig och få chans till en av produkterna.

Produkten skickas hem till Dig.

Skriv här på bloggen eller direkt till mig via sms, mail eller Instagram.

Lycka till 🎃

Vi har ju inte firat Halloween så länge här i Sverige. Men nu firas det lite här och där. Särskilt i barnfamiljer. Personligen har jag ingen direkt relation till Halloween. Men jag minns då jag var i 20 årsåldern och Halloween började infinna sig här. Det landar runt min födelsedag så jag var nästan alltid ute för att fira den. Och jag minns så väl hur rädd jag blev för alla skelett och häxor m.m., som gick förbi oss och skrämdes på gatorna. Haha! Jag höll hårt om mina vänner. Och varje år undrade jag varför? Varför är det häxor, skelett och vampyrer ute? Mina vänner fick alltid påminna mig om att det nu för tiden firas Halloween i Sverige… Herregud att jag inte kunde komma ihåg det från år till år. Men affärerna gjorde ingen större grej av det då så det var svårare att komma ihåg. Och mina vänner firade inte heller. Minnena av rädslan för alla utklädda människor finns kvar… 😅

Tävlingen avslutad!

Grattis Anna Nor 🎉

“Jag var på väg hem från krogen. Tidigt på morgonen. När min pojkvän körde mig hem (han hade inte varit med på festen), så såg vi något i diket. Där låg en person. Vi stannade bilen och klev ut för att hjälpa till. Det var en man som låg med huvudet neråt. Vi fick panik och började ropa på mannen. Han vaknade till och berättade att han ramlat i diket och somnat. Han var oskadd. Det visade sig vara en full Asterix som vi körde hem!”

2 kommentarer till ”Tävling!”

Sissi

Mitt roligaste halloween-minne är från en fest som jag hade som tonåring hemma. En av mina närmsta vänner var så pass bra utklädd att jag inte förstod att han ens var med på festen, så jag började berätta om festen för honom dagen efter.🤦‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor