A touch of India

Min nya behandlingsserie som jag har tagit fram under många år. Jag kallar den; A touch of India

Dessa behandlingar fokuserar på både yttre och inre organ. Och ger total avslappning. Tanken är att man istället för att meditera skall kunna ta dessa behandlingar och få liknande effekt som av meditation; en djup avslappning.

Under de här behandlingarna använder jag mig utav olika oljeblandningar, som bl.a. utgår från Ayurvedisk filosofi.

Personligen så har jag levt utefter Ayurvedisk filosofi i stort sett hela livet. Och har upplevt de positiva effekterna det har gett mitt liv. Nu är jag både stolt och glad att kunna presentera egna behandlingar och oljor för Dig.

Behandlingarnas och oljornas effekt:

° avslappning

° mjukar upp leder och muskler

° stärker skelettet

° gör Dig mer fokuserad

° ger energi

° lugnar

° lindrar smärta

° bra mot torr hud

° bra mot förstoppning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor