Vägledning

Att gå till en hudterapeut är inte alltid självklart. Många drar sig länge för det. Varför är det så?

Det kan vara en ekonomisk fråga. Men ofta så tänker folk att de kan sköta huden själva. Det är väl bara att tvätta… Ja, men det gäller att använda rätt produkter. Det är inte alltid Din kompis produkter fungerar på Din hud. Och det brukar visa sig efter ett tag. Det Du ser är inte alltid det hudterapeuten ser. Vi tittar inte lika mycket på ytan som Du kanske gör. Därmed så kanske vi rekommenderar produkter som Du aldrig tänkt skulle vara intressanta för Din hud.

När Du kommer till mig så är jag Din 24/7! Du kan ställa frågor så fort de dyker upp. Jag svarar så fort jag kan. Ta vara på det. Du har också andra förmåner som kund hos mig!

Jag har jobbat i över 10 år och utbildar mig ständigt. Håller mig uppdaterad om nyheter. Men det viktigaste av allt är att en bra hudterapeut är säker på hudens anatomi och hur produkter reagerar med olika hudtillstånd.

Välkommen att höra av Dig med frågor eller boka en tid ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Acceptera kakor