Massage för barn

Att slappna av är inte alltid så lätt. I dessa tider är det mycket stress runtomkring och stunder att andas ut blir färre. Att kunna slappna av är livsviktigt. Att bara göra det man själv vill – utan inflytande från andra. Hösten är här och skolorna igång – därmed ännu mer stress.

Min massage har fokus på total avslappning och är en lugn och fin massage. Min dotter, som nu är 9 år, har fått massage i flera år. Och hon älskar den! “Den gör mig så lugn, mamma. Och jag älskar att det är så skönt. Det är den bästa behandling jag vet.”

Massagen riktar sig till barn från 5 år. Är 15 minuter lång. Bokningen ligger på 25 minuter så att Ditt barn skall kunna få ta sig ut i lugn och ro.

Välkommen att boka in Ditt barn på barn-massage 👧🧒

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.