BT sonic

Bt Sonic Ansiktsrengöring Brush är en professionell ultraljuds borste. Den kan användas i samband med den rengöring som Du blivit rekommenderad. Även PreCleanse och PreCleanse Balm.

Borsthuvudet är tillverkat av silikon, som gör anordningen antimikrobiella och anti-bakteriell. Lätt att tvätta av efter varje användning.  På ett skonsamt sätt avlägsnar den döda hudceller, makeup och smuts från hudytan.

Denna innovativa rengöringsborste lämnar huden ren, len och med en fin GLOW 😍 Kan användas två gånger om dagen. I 2 minuter. Borsten ger huden en lätt massage som stimulerar hudens mikrocirkulation och är så mild att den kan användas ganska nära ögonen och läpparna. Den slätar ut huden och stärker upp den. 

Jag använder den varje morgon. Och även på kvällarna. Använd Bt Sonic i badet eller duschen. Den är täckt av silikon utanpå och inuti – så den är vattenavvisande. Och därmed helt säker att användas i badet eller i duschen. För mer information besök mig på salongen eller ring, sms:a eller maila!

BT Sonic

1 kommentar till ”BT sonic”

Kenneth Troupe

Keep this going please, great job!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor