Att ta hand om sig själv.

Många som kommer till mig vill börja ta hand om sig själva. I regel så är de kunder runt 40 år. Och det kan tyckas sorgligt att man väntat så länge på att ta hand om sig själv. Många glömmer bort sig själva när familjen växer. Att göra allt för sin familj är vackert, glöm bara inte att de vill göra detsamma för Dig!

Att ta hand om sig själv skall inte behöva vara något jobbigt, ett problem eller något som ger panik. Att ta hand om sig själv bör vara en av de mest självklara saker här i livet. Och en av de lättaste. Men varför är det inte så då? Jag antar att det är på grund av all yttre påverkan. Man ser och hör vad andra gör för sig själva och vill gärna vara en av dem. Men om man inte blir nöjd så kanske det är för att det inte passar alla.

Att ta hand om sig själv betyder att göra saker som gör Dig glad. Oavsett vad andra tycker och tänker. Och oavsett vad andra gör för sig själva.

Lyssna på Dig själv och känn efter vad som gör Dig nöjd och glad. För mina kunder kan det vara att ta hand om sitt ansikte. Vilket absolut inte skall ses som något ytligt. Huden är faktiskt vårt största organ!

Ta några minuter om dagen för att tvätta ansiktet och det kommer att få Dig att må bättre. Och känna Dig stolt över att Du tar hand om Dig själv. Att titta sig i spegeln och uppskatta det man ser är en kram till själen.

Komplicera inte det hela. Prata inte för mycket om att bättre Din personlighet. Försök att praktisera det istället. Många har vi redan svaren på vad vi vill göra för oss själva. Men det är alltid lättare att prata om det än att faktiskt göra det. Att säga det högt till någon annan gör att det känns bra för stunden. Men när man nästa gång pratar om det och inte har praktiserat det. Då är det lätt att ångesten kommer krypande. Och då blir det jobbigt.

Lyssna på Ditt inre och försök att avskärma Dig från yttre påverkan en stund. Lättare sagt än gjort. Jag finns här för Dig. Att hjälpa och vägleda Dig till en bra hudvårdsrutin, ett bra stretchprogram, hur Du på bästa sätt tar hand om händer och fötter och även vägledning i livet.

Du är viktig för Dig själv och andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Acceptera kakor