VAD ÄR C-VITAMIN BRA FÖR

Del 1

C-vitaminets antioxidantegenskaper skyddar Din hud mot de negativa effekterna som orsakas av vår dagliga livsstil. Det bidrar till att skapa en barriär mot föroreningar, cigarettrök eller ultravioletta strålar från solen. Genom att regelbundet använda C-vitamin kommer Din hud att hålla sig frisk och få en strålande lyster.

När Du applicerar C-vitamin direkt på huden ökar det produktionen av kollagen och elastin, vilket kommer att bekämpa rynkor och fina linjer och göra att Din hud ser fyllig, elastisk och ungdomlig ut.

C-vitamin är en viktig ingrediens när det gäller att bekämpa hyperpigmentering. Det kan bidra till att förhindra mörka fläckar och ojämna toner när det används i kombination med ett solskydd. Om de mörka fläckarna redan finns där kan det ljusna de pigmenterade områdena utan att påverka resten av huden. Bleker ärr efter finnar och minska hudinflammation.

Välkommen att boka en C-vitaminbehandling med produkter från Dermalogica. Och ge Din hud en ordentlig boost inför kylan. Det går också bra att kombinera C-vitamin i övriga ansiktsbehandlingar. Då bokar Du bara C-vitamin som tillägg till Din bokade Ansiktsbehandling 🍋

Passar även sensitiveserad hud.

Boosta Din hud inför kylan!

1 kommentar till ”VAD ÄR C-VITAMIN BRA FÖR”

Solen och vitaminer – Look Sharp!

[…] C-vitaminbehandling […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor