Elektronisk borste

Att tvätta ansiktet skall vara nyttigt, skönt och roligt!

Många är nyfikna på elektroniska borstar. Är de bra? Varför skall man ha en sådan? o.s.v..

Att använda en borste som går på ström är bra då den kommer åt överallt. Och det blir lättare att vara noggrann och effektiv med sin rengöring av ansiktet. Den stimulerar även musklerna en aning vilket får musklerna att slappna av och stärkas. Huden får mer spänst och en fin lyster.

Syretillsättningen ökar och huden blir återfuktad. Sedan är det ju mycket roligare än en vanlig tvätt! Så då gör vi det kanske oftare. Helst två gånger om dagen 😉

Hur använder jag den då?

Använd den med PreCleanse eller PreCleanse Balm alt. din rengöring. För borsten i cirkelrörelser över ansikte, hals samt dekolletage. Fungerar även på känslig och sensitiviserad hud. Rengör borsten efter varje användning. Genom att skölja av den noga. Ladda den vid behov. Förvara den gärna i badrumsskåpet eller där den är lättillgänglig. Så att Du använder den regelbundet.

Du kan också använde den på kroppen! Axlar, armbågar och knän, där det kan vara extra torrt. Många har även keratosis pilaris (röda prickar på armar, ben, huvud o.s.v.). Borsten funkar utmärkt på det. Jag kommer att skriva om keratosis pilaris snart.

Hör gärna av Dig vid ev. frågor!

Just nu har jag ett erbjudande där Du kan få en GRATIS elektronisk borste i silikon. Köper Du en PreCleanse/PreCleanse Balm, UltraCalming cleanser eller intensive moister cleanser så är borsten Din helt utan kostnad! Värde 400 kronor.

Passa på att boka Din borste redan idag!

Välkommen 🎄

The ultimate cleansing brush

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor