Jul

Hoppas att Ni har haft en fin julafton – en magisk julafton. Även om många, kanske har firat annorlunda i år, så hoppas jag att allt varit till belåtenhet.

Många firar ensamma och det kan vara helt ok. Alla vill inte fira en brakjul. Vi har haft en magisk julafton med mycket mys och mycket mat. Lite annorlunda blev det för oss i år. Vi var inte lika många men närmaste familjen blev det och ingen Grinch detta år! Vilket inte var helt fel ☺️

började morgonen med att laga julmat. Har inte haft tid förens idag. Och jag är glad att jag inte började tidigare, för vem vet (?) då kanske maten hade varit slut till idag… Nu har vi dock mat för några dagar framåt. Och det passar ju bra. Julen fortsätter ju.

I huvudet planerar jag för nästa år, för Knivsta Hudvård. Det kommer att bli några förändringar. Inte många och inte stora.

Glöm inte att tvätta ansiktet ikväll! Personligen skall jag lägga Skin Hydrating Masque, som jag kommer att låta ligga över natten. Känns som att jag behöver det efter allt svullande ikväll 😅

Önskar Er en fortsatt magisk jul 🤶🏾🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor