God fortsättning!

Jag hoppas att nyårshelgen är fin och att nyårsafton blev mysig med mycket glam!

Själv så firade jag med min familj. Det var så skönt att bara vara vi tre för en gångs skull. Ingen stress och ingen press.

Jag började dagen med ansiktsbehandling på salongen (Knivsta Hudvård). Jag får ofta frågan: Går du på ansiktsbehandlingar? Självklart gör jag ansiktsbehandlingar på mig själv. Mer avancerade passar jag på att göra då jag är på salongen. Där har jag tillgång till alla apparater. En klassisk ansiktsbehandling blev det igår. Med fokus på fukt och djuprengöring.

Efter julens frosseri kände jag behov av en riktig djuprengöring! Varje söndag gör jag dock en lättare ansiktsbehandling på mig själv. Innehållande skrubb eller peeling samt mask efter behov. Tvätta ansiktet gör jag varje dag – såklart!

Många tvättar inte ansiktet två gånger/dag då de tror att de skulle slita ut huden. Vilket inte är sant. Smutsen måste bort. Annars täpper den till porerna.

Just nu har jag erbjudande på PROskin60! 20% rabatt hela januari, om man skriver i koden:abj60 i kommentarsfältet på bokningen.

Välkommen 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Acceptera kakor