Face Mapping

“Face Mapping är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Metoden är utvecklad av The International Dermal Institute och är helt unik för Dermalogica.”

Med Face Mapping kan hudterapeuten på ett professionellt och enkelt sätt förklara varför Din hud ser ut som den gör, vilken typ av professionell behandling som rekommenderas samt hur Du hemmavid kan bevara och sköta huden på bästa sätt.

Istället för att utföra en generell och enbart visuell hudanalys, delar hudterapeuten vid Face Mapping in ansikte och hals i olika zoner som sedan undersöks genom att hudterapeuten systematiskt tittar och känner på huden. Avslutningsvis dokumenterar hudterapeuten de eventuella problem denna har stött på samt ger lösningar på hur du kan förbättra din hudhälsa. Du får med Dig prover på rekommenderade produkter och övriga tips.
Face Mapping fungerar helt enkelt som en guide till bättre hudhälsa!

Face Mapping utförs av välutbildade hudterapeuter hos de hudvårdscenter, spa-anläggningar och salonger som är återförsäljare av Dermalogicas produkter.

Jag finns med Dig hela vägen på Din resa mot en hälsosammare hud. Tänk mig som Din PT för huden. Ring, sms:a eller maila så fort Du har frågor. En gång kund hos mig – så är jag Din 24/7!

Face Mapping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Acceptera kakor