Ansiktsbehandling med AHA-syror och ögonbehandling/kemisk peeling

I detta väder är det perfekt att boka en kemisk peeling.

Ansiktsbehandling med AHA. (Dermalogicas Pro power peel). Nu ingår även ögonpads av bambu. Detta gör det möjligt att även peela den tunna huden runt ögonen! Med denna fina peeling skadas inte huden. Som om man lägger på ansiktspeeling. Övrig peeling läggs upp till kindbenet då den är för stark för ögonområdet. I vissa fall lägger jag den vid ytterkanten av ögat. Men det är bara om jag vet att huden klarar av det.

Ansiktsbehandling med AHA. Har nu blivit mer effektiv hos mig. Här läggs även neck fit refining masque (med peelande effekt) på hals och dekolletage. Så nu får Du en ordentlig peeling på alla områden även om Du endast bokar peeling i ansiktet.

Vill Du bara jobba på ögonområdet så skall Du boka en ögonbehandling. Där ingår Pro power eye peel samt eye lift masken. Och en skön och välgörande ögonmassage. Denna behandling slätar ut ev. fina linjer runt ögonområdet. Stärker upp och återfuktar.

Vem skall boka dessa behandlingar?

De passar till ALLA. Även den känsliga och sensitiviserade huden. Då den stärker upp och återuppbygger huden. Har man orenheter, pigmenteringar, slapp hud, för tidigt åldrad hud. Grå och tam hud. Så är denna perfekt att göra i kur om 4-6 ggr.. Alt. kombinerar den med övriga behandlingar för att få mer effekt av både salongsbehandlingar samt hemmavård.

Pro power eye peel – Dermalogica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Acceptera kakor