Massage

Svensk klassisk massage 60/30 min.

En djupgående massage för värkande muskler. Stärker skelett och ger näring till musklerna. Jobbar förebyggande. Slipp värkande kropp och rör Dig fritt! Välj vilket område Du vill jobba på. Helkropp är att rekommendera vid 60 min..

Massage för barn

Det är en hektisk tid vi lever i, och det kan vara svårt att slappna av. Denna massage riktar sig till barn från 5 år. En massage med fokus på total avslappning. Massagen är 20 minuter men bokas på 30 minuter så att Ditt barn skall kunna lämna salongen i lugn och ro.

SPA-massage 60/70 min.

En fin massage med fokus på total avslappning. Passar Dig som behöver slappna av. Eller om Du känner att djupgående massage inte är för Dig. Denna massage låter Dina muskler slappna av och återuppbyggas i lugn och ro. Jobbar även i förebyggande syfte. Skillnaden mellan aromamassage och spamassage är att här används enbart en basolja, vilket passar Dig med allergier.

Aromamassage 60/70 min.

En fin massage med fokus på total avslappning. Aromaoljor blandas med en basolja, för mer effekt. Passar Dig som behöver slappna av. Eller om Du känner att djupgående massage inte är för Dig. Denna massage låter Dina muskler slappna av och återuppbyggas i lugn och ro. Jobbar även i förebyggande syfte. Skillnaden mellan aromamassage och spamassage är att här används en oljeblandning som passar för Dina mål. Citron – uppiggande, ros – avslappnande och fuktbindande eller lavendel – avslappnande och rogivande.

Anticellulite 60 min.

En massage kombinerad med dermaroller.

Här används en ampull med återfuktande och åtsramande effekt. Produkten tränger djupt ned i huden med hjälp av nålar från dermaroller.

Acceptera kakor